“Ik ben een moeder van twee met 800 tattoos. Spijtig genoeg geraak ik niet aan een job”

Een moeder van twee met 800 tatoeages heeft openhartig verteld dat ze moeite heeft met het vinden van een job en gelooft dat het komt door haar lichaamsinkt. Melissa Sloan (46) begon met tattoos toen ze 20 was en raakte al snel verslaafd. Sindsdien heeft ze drie lagen inkt op haar gezicht en tatoeëert ze over oudere schetsen heen.

Melissa had eerder een job als toiletreiniger, maar sinds ze daar ontslagen werd, heeft ze het moeilijk om nieuw werk te vinden. “Ik kan geen job krijgen,” vertelde Melissa aan de Daily Star. “Ik heb zelfs opnieuw gesolliciteerd naar werk om toiletten schoon te maken, in de buurt waar ik woon, maar ze willen me niet vanwege mijn tatoeages.”

“Mijn baas had zelf veel tatoeages”

Mensen uit mijn buurt roddelen vaak dat ik nog nooit een job heb gehad, maar dat is niet juist,” ging ze verder. “Ik leef nu wel al geruime tijd van een uitkering, maar ik heb een tijdje als toiletreiniger gewerkt. Het duurde echter niet lang en ik werd ontslagen omdat ik zogezegd mijn werk niet goed deed. Had het ook daar met mijn tattoos te maken? Ik weet het niet. Mijn baas had zelf veel tatoeages, dat zou dus bizar zijn.”

“Als iemand me morgen een job zou aanbieden, dan greep ik die met beide handen, wat het ook is,” klonk het nog. De moeder van twee vertelde verder dat ze van plan is om zich tot aan haar 70e te laten tatoeëren. “Elk stukje huid moet bedekt worden. Mijn gezicht wordt nu al blauw en mensen zeggen dat ik eruitzie als een smurf. Maar dat trek ik me niet aan.” .

Deur gesloten bij tattooshops

Melissa klinkt misschien als een droomklant voor tatoeëerders, maar het blijkt dat veel van hen haar hebben geweerd. “Tattooshops sluiten de deur voor mij,” zei Melissa. “Ze laten me niet binnen en vinden dat ik te ver ben gegaan en willen daar niet aan meewerken. Maar ik ben dat gedrag ondertussen al gewend. Zelfs bij de school van mijn kinderen en de plaatselijke kroeg blijven de deuren voor mij gesloten. Ik

(Bron: Daily Star)

Plaats een reactie