Voetballer Kevin De Bruyne doet vreemde dingen in Koreaanse tv-show

Kevin De Bruyne schittert in een zeldzaam vertoon zoals weinigen hem eerder hebben gezien… Gedurende de Aziatische tour van Manchester City eind juli, verscheen de Rode Duivel enkele keren op Koreaanse televisieshows, waaronder Saturday Night Live Korea. In deze programma’s fungeerde De Bruyne als speciale gast en nam deel aan sketches doordrenkt met Aziatische humor.

In een van de video’s ontmoette hij een persoon die de rol van Neymar op zich nam, de beroemde Braziliaanse voetbalster. De reactie van De Bruyne was positief en hij speelde mee in het spel. Hij merkte op dat “’je Engels aanzienlijk is verbeterd”’ toen ‘Neymaruuuu’ opmerkte dat hij De Bruyne lange tijd niet had gezien. De Bruyne zei: “Ik hoop dat we elkaar ooit tegenkomen op het veld.”

In een ander televisieoptreden zien we hoe De Bruyne met zijn droge humor instemmend knikt wanneer er in het Koreaans (vermoedelijk) met hem wordt geplaagd. Samen met zijn vermeende teamgenoten proeft hij ook van Soju, een traditionele Koreaanse drank met een alcoholpercentage van minstens 20%.

 

Plaats een reactie