Epische fail op car meeting: BMW-showman gaat spectaculair de mist in!

Op een bruisende car meeting, omringd door een menigte van wel tweehonderd enthousiaste toeschouwers, en met meer dan de helft die klaarstaat om het tafereel vast te leggen op video… De druk is hoog en er is geen ruimte voor fouten! Helaas voor deze BMW-showman, ging het niet zoals gepland.

Terwijl de spanning in de lucht hing en alle ogen op hem gericht waren, waagde de bestuurder van de BMW een spectaculaire manoeuvre. Met een explosieve acceleratie probeerde hij indruk te maken op het publiek en zijn concurrenten. Maar helaas, in plaats van een indrukwekkende show neer te zetten, eindigde hij met een deuk in zijn ego en in zijn wagen.

BMW-chauffeur gaat viraal op de sociale media

De menigte keek verbijsterd toe terwijl de showman zijn wagen uitstapte, gelukkig ongedeerd, maar met een flinke deuk in zijn ego. Het publiek deelde de video’s van het incident massaal op social media, en de BMW-showman werd al snel een gespreksonderwerp in autogroepen en online forums. Lesje geleerd? Hieronder kan je het virale filmpje bekijken…

KIJKTIP! Hieronder vind je nog een aantal andere filmpjes waarin roekeloze chauffeurs een grote rol spelen:

Ongelofelijke camerabeelden: auto vliegt over geparkeerde wagens in China!

Schokkende dashcambeelden onthullen karma voor roekeloze BMW-chauffeur

Plaats een reactie