Ongelofelijke camerabeelden: auto vliegt over geparkeerde wagens in China!

In het Chinese Chongqing zijn schokkende beelden vastgelegd door een bewakingscamera. Een bestuurder verliest de controle over zijn auto en raakt spectaculair uit de bocht, waardoor hij met zijn voertuig over drie geparkeerde wagens in een parkeerplaats wipt. Ondanks de heftige crash blijft de chauffeur wonderbaarlijk ongedeerd.

Deze verbazingwekkende video toont het angstaanjagende moment waarop de auto met hoge snelheid uit de bocht vliegt en in een spectaculaire reeks van gebeurtenissen over de geparkeerde auto’s heen springt. Het voertuig lijkt als een projectiel door de lucht te vliegen en veroorzaakt aanzienlijke schade aan de wagens waar het overheen springt.

Beelden zijn viraal gegaan op de sociale media

Het is een mirakel dat de bestuurder zonder ernstige verwondingen uit dit verschrikkelijke ongeval is gekomen. Het feit dat hij ongedeerd is gebleven, is waarschijnlijk te danken aan de veiligheidsvoorzieningen in zijn auto, evenals het geluk dat niemand zich op het moment van het ongeval in de buurt van de geparkeerde voertuigen bevond.

De beelden zijn viraal gegaan op sociale media en hebben mensen over de hele wereld in shock achtergelaten. Het roept vragen op over de veiligheid op de wegen en herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om altijd voorzichtig te zijn en de snelheid te matigen tijdens het rijden! Bekijk hieronder de video die viraal ging:

KIJKTIP: Hieronder vind je nog enkele filmpjes die veel werden gedeeld op de sociale media en waarin ook voertuigen betrokken zijn:

Schokkende dashcambeelden onthullen karma voor roekeloze BMW-chauffeur

Poging tot parkeren verloopt vrij dramatisch en niet zonder brokken

Plaats een reactie