Jongedame gaat met nieuwe tattoo zonnebaden en zwemmen, met dramatische gevolgen

Ene Jackie Florez liet onlangs een paar foto’s van haar nieuwe tattoo zien op de sociale media en beweerde in eerste instantie dat die slecht gezet was. De foto’s gingen viraal, maar enkele mensen waren er als de kippen bij om te zeggen dat het Jackie haar eigen fout was…

Jackie Florez pronkte met haar rugtattoo – een draak boven een lotusbloem – op enkele vakantiekiekjes die ze had genomen in Cancun, Mexico. Terwijl ze zich vermaakte in de zonovergoten vakantiebestemming, besteedde ze weinig aandacht aan haar pas gezette tatoeage. Ze gingen zonnebaden en zwemmen in de zee. Maar ze kwam er al snel achter dat als je een nieuwe tatoeage lange tijd blootstelt aan de zon, er wat probleempjes kunnen ontstaan!

Afschuwelijke puinhoop

Jackie moest opnieuw naar de tatoeagestudio waar ze een beschermlaagje over het ontwerp op haar rug kreeg. Maar het bleek te laat, want op de volgende foto was te zien dat haar rug was opgezwollen tot een afschuwelijk gelige puinhoop. “Het moet gewoon een beetje worden vormgegeven” schreef ze nog in het bijschrift. Haar volgers waren verward en vroegen Jackie uit te leggen wat er met haar tatoeage was gebeurd.

Maar sommigen bekritiseerden Jackie echter voor het niet verzorgen van de tatoeage, zoals iemand zei: “Je betaalt dus veel geld voor een tatoeage, maar eigenlijk ken je er niks van. Het is je eigen schuld!” Iemand anders schreef: “Dus je hebt een tatoeage laten zetten en bent daarna gaan zwemmen en zonnebaden? Sommige mensen…” Waarschijnlijk heeft Jackie haar lesje nu wel geleerd. Bekijk hieronder het filmpje:

 

@jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound – Bowen Babes

Plaats een reactie