Opgelet voor hoge bloeddruk: in dit bejaardentehuis in Taiwan is de animatie vrij ‘pikant’!

Iedereen van ons ziet er (terecht) een beetje tegenop om zijn laatste jaren te verslijten in een rusthuis, of hoe dat vandaag de dag ook mag genoemd worden. Ok, je hebt daar wel wat animatie, maar, die bingo en petanque ben je ook snel beu. Dan maar emigreren naar Taiwan zeker…

Taiwan!? Jawel hoor, want daar is de animatie in de rusthuizen van een heel andere soort en niveau. Geen clowns met flauwe grappen daar, maar zowaar een aantal jonge deernes die de senioren komen entertainen.

En niet zomaar entertainen hoor! De animatie is ondergedompeld in een pikant sausje. Toch maar even opletten voor hoge bloeddruk en andere aandoeningen bij de opa’s in het rusthuis. Niet te veel van dat soort animatie graag, voor ieders gezondheid en welzijn. Vijf keer per week is ruim voldoende!

Bekijk hieronder de video:

Check zeker ook eens dit artikel: Mensen in shock nadat bekende chef Salt Bae rekening van klanten deelt

Plaats een reactie