Vrouw dumpt man die haar bedroog en neemt op ongeziene wijze wraak

Laura Williams onthulde aan The New York Post hoe ze met acht vreemden sliep nadat ze ontdekt had dat haar man haar had bedrogen. Haar wereld was aan diggelen geslagen maar ze besloot om niet bij de pakken te blijven zitten. Straffer nog, ze besloot zelfs om er een boek over te schrijven!

Laura kende haar man sinds de universiteit en ze waren 22 jaar getrouwd. Nadat ze het hartverscheurende bedrog ontdekte, gooide ze hem snel het huis uit en begon een echtscheidingsprocedure. Ze vertelde The New York Post: “Ik was 47 jaar oud en verwachtte dat ik de rest van mijn leven bij dezelfde man zou blijven.” Omdat ze in haar twintiger jaren nooit echt had gedate, wilde ze nu de verloren tijd inhalen.

“De enige die mij kan beoordelen ben ik zelf”

Ze downloadde Tinder, accepteerde blind dates en ontdekte een deel van haar persoonlijkheid dat ze decennialang naar eigen zeggen had verborgen. “Ik had nu de vrijheid om te doen wat ik wilde” vertelde ze. “Als ik met twee mannen op dezelfde dag naar bed wil, dan kan dat. Als ik midden op de dag een rendez-vous wil hebben, dan ben ik vrij dat te doen. De enige die over mij kan oordelen ben ikzelf. En als ik het goed vind, kunnen alle anderen de pot op!”

En zo gebeurde het dat ze met 8 mannen seks had als ‘wraak’ voor het bedrog van haar man, en daarover schreef ze in haar boek ‘Available’. In het boek geeft ze ook een inkijkje in daten op middelbare leeftijd, wat ze haar ‘superkracht’ noemt. “Ik geloofde niet in de theorie dat ik minder begeerlijk was omdat ik ouder was” zei ze. “Mannen voelden zich erg aangetrokken tot het feit dat ik een sterke vrouw was die niets van hen wilde en de lakens uitdeelde.”

‘Openheid’ van het single leven

Tegenwoordig heeft Laura een relatie, maar ze wil het niet als zodanig bestempelen omdat ze gewend is geraakt aan de ‘openheid’ van het single leven. Ze wil andere vrouwen laten inzien dat seks een krachtig middel kan zijn om liefdesverdriet te verwerken. Laura zei: “De seks was belangrijk voor me. Het maakte me levend terwijl ik me van binnen dood voelde. Ik vond kracht waarvan ik niet wist dat ik die had.”

(Bron: The New York Post – Foto’s: Instagram)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.