‘Mr TeddyBear’ toont even hoe waanzinnig veel lichaamsbeharing hij heeft: “Mensen willen me aaien!”

Een man die online bekend staat als ‘Mr Teddybear’ heeft zoveel haar op zijn lijf staan dat mensen zeggen dat hij een weerwolf is. Maar het is een man met een missie, want hij heeft de scheerapparaten en wax gedumpt en zegt dat hij ‘de schoonheidsnormen van de maatschappij wil trotseren’. Klaar en duidelijk…

Ook al heeft hij nu geleerd zijn uiterlijk te accepteren, het leven is niet altijd van een leien dakje gegaan voor Mr Teddybear. Vanaf zijn dertiende begon zijn lichaamsbeharing serieus te groeien en het is nooit meer gestopt. Naarmate hij ouder (en hariger) werd, begon hij zich te schamen en hij had ook een paar vriendinnen die niet altijd even lief voor hem waren.

“Mensen willen me aaien als een hond”

Hij vertelde LadBible“Ik heb jaren geleden, toen ik me ervoor schaamde, mijn lichaamshaar gewaxt en laten weg laseren. Maar dat werkte nooit. Ik herinner me dat als ik het eraf scheerde, het binnen drie uur alweer aangroeide. Helaas had ik in het verleden ook exen die zich schaamden voor mijn lichaamshaar, of me passief-agressief dwongen het te scheren. Maar dat nooit meer. Of je accepteert me als ‘weerwolf’, of je gaat ergens anders heen.”

Ook al lijken veel mensen hem nu te steunen, toch krijgt hij af en toe nog nare opmerkingen. Hij zei: “Ik ben gewend aan de reacties van mensen op dit punt. Helaas zijn er nog steeds die geschokt zijn als ik ergens binnenkom of gewoon op straat wandel. Soms resulteert dat in vreemden die vragen of ze me mogen aaien alsof ik een hond ben.” Mr Teddybear is nu begonnen met een eigen lijn van haarverzorgingsproducten. Zelf voegt hij ook baardolie toe aan zijn lichaamshaar om het zacht te houden en lekker te laten ruiken.

Hieronder nog wat foto’s van de brave man…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teddy Bear (@mrteddybeargrr)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teddy Bear (@mrteddybeargrr)

 

(Bron: LADbible)

 

Plaats een reactie