Cameron gaf al meer dan 30.000 euro uit om er ‘anders’ uit te zien. Het resultaat is hallucinant!

Een man die een ‘duivel’ wordt genoemd, nadat hij meer dan 30.000 euro uitgaf aan lichaamsaanpassingen, heeft wat meer inzicht gegeven in het hoe en waarom van zijn enorme transformatie. Cameron Lee Bright (28)heeft ongeveer een dertigtal piercings en zijn septum, het kraakbeen en bot in zijn neus, is uitgerekt tot 23 mm. En toch denkt Cameron nog niet meteen aan stoppen.

Hij denkt er namelijk over na om van die 23 mm 25 te maken. Maar opgepast, we zijn er bijlange nog niet… Cameron heeft ook een gespleten tong en een aantal tattoos, waarvoor hij – naar eigen zeggen – bijna 100 uren in de tattoo-shop heeft gezeten. Daarnaast liet Cameron siliconen ribbels onder zijn sleutelbeenderen implanteren en kralen onder de huid rond zijn penis. Oef, we zijn er! De man, die magazijnier van beroep is, zegt dat hij werd opgevoed in een ultra-katholiek gezin maar dat de mensen hem nu een duivel noemen omwille van zijn alternatieve uiterlijk.

Reden voor transformatie is ‘ingewikkeld’

Cameron vertelde The Mirror“Ik ben introvert, maar laat mensen graag zien hoeveel we gemeen hebben, ongeacht hoe anders ik eruit zie. Sinds mijn vijftiende gaf ik al meer dan 30.000 euro uit aan mijn transformatie, maar het exacte bedrag ken ik al lang niet meer. Het lijkt niet veel als je kijkt naar de hobby’s en ambities van anderen. Zij geven waarschijnlijk een vergelijkbaar bedrag uit aan hun auto’s, sport, raves en concerten.”

Toen hij oud genoeg was om de sprong te wagen naar zijn huidige look en levensstijl, ging hij er helemaal voor, en hij begon zijn uiterlijk te veranderen tijdens zijn tienerjaren. Hij begon zich ook alternatiever te kleden en liet delen van zijn lichaam piercen. Maar hij zei dat de reden waarom hij zijn imago wilde veranderen ‘ingewikkeld’ was, omdat hij niet echt een duidelijk antwoord op die vraag had. Hij vertelde: “Ik kon nooit antwoorden wanneer mensen me ernaar vroegen. Nu eigenlijk nog steeds niet. Ik doe gewoon graag wat me vreugde brengt.”

Hypocrisie

Hij bekende dat hij soms negatief commentaar krijgt van mensen, maar dat stoort hem niet echt. Cameron zei dat het veranderen van zijn uiterlijk hem een ‘beter begrip’ van zichzelf geeft en hem heeft geleerd meer van zichzelf te houden. Hij zei: “De meeste haat en onbeschofte opmerkingen die ik krijg zijn van religieuze mensen, en het slaat gewoon nergens op. Hun God wordt beschreven als een prachtige godheid die ik kan respecteren, maar de mensen brengen niet in praktijk wat ze prediken, dus ik wil geen deel uitmaken van de hypocrisie. Weet je, ik krijg veel opmerkingen online, maar ik denk niet dat die mensen hetzelfde in mijn gezicht zouden zeggen.”

(Bron: The Mirror – Foto’s: Instagram)

Plaats een reactie