Man die in 2016 ‘de hel zag’, onthult wat hij daar allemaal zag en hoorde

Een man die beweert dat hij in 2016 naar de hel is gegaan (maar snel ook weer terugkwam), heeft in een TikTok-video aan zijn volgers uitgelegd hoe het daar precies was. Gerald Jonhson uploadde een filmpje naar zijn TikTok-account – dat meer dan 60.000 volgers heeft – waarin hij zijn ervaring in de hel zes jaar geleden beschrijft. Hij beweert dat hij ‘de hel zag’ in februari 2016 en nooit meer hetzelfde is geweest na zijn korte bezoek.

Aan het begin van de vijf minuten durende video legt Gerald uit hoe hij de hel niet aan zijn ergste vijand zou wensen. Hij legde uit dat hij dacht dat hij een hartaanval kreeg en zei dat zijn geest afdaalde naar het centrum van de aarde, waar volgens hem (en Jezus) de hel is. Gerald onthulde enkele van de dingen die hij blijkbaar in de hel zag.

Aan de ketting

Hij zei: “Een van de dingen die ik zag die me gewoon wegblies was een man op handen en voeten als een hond, hij was verbrand van de kruin van zijn hoofd tot de zolen van zijn voeten. Hij had een ketting om zijn nek en het was een demon die de ketting vasthield.” Gerald sprak vervolgens over ‘muziek’ in de hel.  Hij zei: “Er is een plaats in de hel waar muziek wordt gespeeld en het is dezelfde muziek die wij op aarde horen. Maar daar zijn het demonen die zingen.”

Doel van de muziek

Hij legde uit hoe hij liedjes als ‘Don’t Worry Be Happy’ van Bobby McFerrin hoorde, maar dat de tekst ervan in de hel voor een heel ander doel is bedoeld. Hij zei: “Elke tekst bij elk liedje is er om je te kwellen vanwege het feit dat je god niet aanbad via muziek terwijl je op aarde was.” De video van Gerald werd ondertussen meer dan drie miljoen bekeken, wat betekent dat toch veel mensen geïnteresseerd zijn in zijn bijzondere verhaal.

(Bron: LADBible)

Plaats een reactie