OMG

Je raadt nooit hoeveel keer deze 92-jarige getrouwd is! “Andere mannen zijn jaloers”

De meesten onder ons zijn (al ze dat al zijn) getrouwd met slechts één partner. Zo niet de Nigeriaanse man genaamd Mohammed Bello Abubakar (92). Hij is al een paar getrouwd, namelijk 97 keer! Eerst was dat 107 keer, maar hij scheidde van 10 vrouwen waardoor hij op zoek is naar een paar nieuwe echtgenotes.

Mohammed heeft ondertussen ook al 185 kinderen en daarvan heeft hij er al enkele ‘overleefd’. De brave man zegt dat het allemaal ‘een roeping van God’ is. En zolang de Heer roept, gaat Mohammed door. De lokale autoriteiten zijn er niet echt happy om want zij vinden dat het wel erg veel weg heeft van een sekte. Echt!?

“Ze zijn allemaal jaloers!”

Maar Mohammed zegt: “Ze zijn allemaal jaloers!” Zo kun je het dan ook weer bekijken. Hij werd eerder gedwongen te scheiden van 82 vrouwen, maar deed dat niet. Misschien is hij doof, je weet nooit op zijn leeftijd.

Toch zal Mohammed iets hebben wat andere mannen niet hebben, want ook jonge vrouwen vinden de weg naar zijn ‘mansion’. Zijn jongste vrouw is pas 19, een leeftijdsverschil van 73 jaar dus. Wij vragen ons vooral af wat er te gebeuren staat wanneer Mohamed definitief de pijp aan Maarten geeft. Relletjes over de erfenis? Het zou zomaar kunnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.