Mannen én vrouwen met dit merk van auto gaan het meest vreemd

Tegenwoordig gebeurt er naar alles onderzoek en dus besloot een Britse datingsite voor getrouwde mensen om ook zijn steentje bij te dragen. De site ging na over welk merk van auto vreemdgaande mensen beschikken. Of die auto de grootste factor is bij het vreemdgaan betwijfelen we sterk, maar het onderzoek leverde toch opvallende resultaten op.

Duitse auto’s

Vooral bezitters van een auto van Duitse makelij kwamen minder goed uit het onderzoek. En Volkswagen kwam als grootste ‘winnaar’ uit de bus. Liefst 22% van de scheve schaatsrijders bleek met een VW te rijden. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen!

Toch opvallend. Maar zoals gezegd, doen ook andere Duitse merken het niet slecht (of net wel). Mercedes en Audi staan namelijk op plek twee en drie.

Er werd ook even gekeken naar de specifieke modellen en dan komen we tot deze top 5 voor mannen: Volkswagen Scirocco, Mercedes C-klasse, Audi A4, BMW 3-serie en de Jaguar XKR. Voor vrouwen is dit: Audi Q3, BMW 1-serie, Ford Ka, Mini Cooper en Volkswagen Golf GTE. Mannen met een Skoda en vrouwen met Hyuandai zouden dan weer hondstrouw zijn.

(Foto: Unsplash)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.