Daar krijg je even een tikje van! Dit is het enorme vermogen van acteur Will Smith

Will Smith kwam een aantal maanden geleden natuurlijk op een iets minder positieve manier in het nieuws. Tijdens de Oscars deelde hij een tikje uit aan presentator Chris Rock, na een grap van die laatste over Jada, de vrouw van Will. Maar weet je waar wij vooral een tikje van krijgen? Van het enorme vermogen van de acteur!

Voor zijn in rol in King Richard bijvoorbeeld, streek Will Smith een slordige 40 miljoen dollar op. En dit is natuurlijk niet de eerste kaskraker waarin hij een rol heeft. Smith werkte ook als producent aan de film mee en volgens The Hollywood Reporter betaalde hij uit eigen zak bonussen aan verschillende cast- en crewleden.

Wagenpark en onroerend goed

Will en zijn vrouw Jada houden wel van dikke bakken en onroerend goed. Zo hebben ze onder andere een Bentley Azure, Maybach 57s, Ford Mustang uit 1965, Cadillac Escalade en een Mercedes Benz GL450 in de garage staan. Daarnaast bezitten ze ook een enorm kapitaal aan onroerend goed met meerdere huizen in Amerika en ook elders ter wereld. Hun huis in Calabasas, Californië heeft een prijskaartje van ongeveer 42 miljoen euro.

Het vermogen van Will Smith in 2022 wordt volgens diverse bronnen, waaronder het gezaghebbende Celebrity Net Worth, geschat op meer dan 350 miljoen euro. Deze inkomsten zijn te danken aan een carrière in de entertainmentsector van meer dan drie decennia, van zijn werk als rapper tot zijn vele rollen als acteur en producer achter de schermen. Niet mis!

(Bron: Manly)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.