Deze rampzalige gebeurtenissen vinden volgens Baba Vanga plaats in 2023

Baba Vanga, de blinde helderziende mystica uit Bulgarije, heeft destijds een aantal minder fijne voorspellingen gedaan voor 2023. Laten we deze even onder de loep nemen, nu het nieuwe jaar er met rasse schreden aan komt…

Sinds haar jeugd in de jaren 1910 kon Baba Vanga ‘neigingen voelen’ over komende gebeurtenissen. Maar een keerpunt in haar carrière als helderziende kwam tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen ze een reputatie ontwikkelde als waarzegster. Naar verluidt voorspelde Baba Vanga het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, de dood van Jozef Stalin, de aanslagen van 11 september en haar eigen dood.

Hoewel zij in 1994 op 84-jarige leeftijd overleed, liet Baba Vanga ons nog vele toekomstvoorspellingen na, waaronder enkele over het jaar 2023. Dit is wat Baba Vanga in petto heeft voor 2023…

Een zonnestorm

Er wordt gezegd dat Baba Vanga een dodelijke ‘zonnestorm’ voorspelde die de aarde ‘schade zou toebrengen’. Een zonnestorm is wanneer een verstoring op de zon een zonnevlam grotendeels doet uitbarsten, waardoor delen van het zonnestelsel worden aangetast.

Hoewel ze niet vaak voorkomen, zijn zonnestormen niet ongezien. De laatste vond eerder dit jaar plaats, toen een zonnedeeltje en een geomagnetische storm leidden tot het falen van een Starlink-satelliet. Maar mocht een zonnestorm van het kaliber van Baba Vanga’s voorspelling zich voordoen, dan zou dat verwoestend zijn voor het leven op aarde.

Een ‘incident’ met biowapens

Baba Vanga voorspelde vaak verwoestende gebeurtenissen rond nucleaire en biowapens, sommigen geloven zelfs dat zij de ramp van Tsjernobyl heeft voorspeld. Blijkbaar voorspelde de mystica dat een land in 2023 een test met biowapens zou uitvoeren. De voorspelling was cryptisch en niet specifiek, maar dat is niet ongewoon voor Baba Vanga.

De baan van de aarde zal veranderen

Blijkbaar voorspelde Baba Vanga dat de baan van de aarde zou veranderen. De aarde draait om de zon in een ovaal patroon dat 365 dagen duurt, hoewel het patroon kan veranderen duurt het duizenden jaren voordat die verandering merkbaar wordt.

Als echter een grote monumentale verandering zou plaatsvinden zoals Baba Vanga lijkt te voorspellen, zou dat rampzalig kunnen zijn. Intensieve natuurrampen zouden zich voordoen, en de temperaturen zouden kunnen stijgen als de aarde dichter bij de zon komt te staan, waardoor de aarde versneld opwarmt.

Hoewel dit allemaal onheilspellend klinkt, zal dit meer dan waarschijnlijk niet gebeuren. Veel van Baba Vanga’s voorspellingen zijn van horen zeggen omdat zij niets heeft opgeschreven. Bijna al haar voorspellingen vanaf 2000 kunnen niet worden bevestigd.

Geef een reactie