Bijna niemand ziet de fout in deze vraag… Jij wel?!

Een breinbreker (of moet het een optische illusie zijn?) heeft TikTok verbijsterd achtergelaten. In de twee minuten durende clip gedeeld door het account @houseofhighlights worden twee vrouwen gevraagd naar een eenvoudige cijferreeks te kijken en de fout te vinden. De tekst op het papiertje zegt: “Can you find the the MISTAKE? 1 2 3 4 5 6 7 8 9”

En dat is het. Niets meer dan dat, maar heb jij de fout gezien? De twee vrouwen in de video zijn aanvankelijk verbijsterd door het raadsel. Ze beseffen dat er niets mis is met de getallen en bedenken dat de fout in de vraag moet zitten.

Vervolgens proberen ze zich te concentreren op het woord ‘MISTAKE’, want dat staat in grote hoofdletters, maar ook daar vinden ze geen fout. Nadat ze de vraag opnieuw hebben gelezen, denken ze dat het misschien iets te maken heeft met de kleurvolgorde van de getallen. Maar ook dat klopt niet.

Na de vraag nog een paar keer gelezen te hebben, eindigt de video met beide vrouwen die er niet in slagen de fout te vinden. Hopelijk waren jullie wat succesvoller in jullie pogingen om de fout te vinden. Je hoeft alleen maar de vraag zorgvuldig terug te lezen en elk woord te lezen dat erin staat.

Als je dat deed, zou je gemerkt hebben dat het woord ‘the’ twee keer herhaald werd. Geloof je niet dat het zo eenvoudig is? Kijk hieronder dan nog eens…

Plaats een reactie