OMG

Reality-ster verdient 66.000 euro per week door… haar scheten te verkopen

Reality-ster Stephanie Matto heeft onthuld hoe ze dikke poen schept met nogal een bizar ‘bijberoep’. Ze verkoopt namelijk haar scheten in bokaals! En die activiteit heeft haar zeker geen windeieren gelegd. Integendeel, ze werd er stinkend rijk van. Letterlijk dus…

Stephanie Matto vergaarde een enorm pak volgers op de social media, vooral door haar verschijning in de reels ’90 Day Fiancé’, een beetje zoiets als Blind Getrouwd. Met dat grote publiek tot haar beschikking, vond ze het tijd om eens iets anders te doen. En daar vliegen de scheten in het verhaal…

Voeding

Zoveel winden laten, vergt natuurlijk een goeie voorbereiding, vooral op het vlak van voeding. “Ik eet veel bonen, proteïnemuffins, hardgekookte eieren, verschillende shakes en yoghurt. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik kwaliteit kan afleveren.” De scheet gaat dan in een bokaal, Stephanie voegt er een kleine persoonlijke boodschap bij en hoppa, mee met de postbode.

Andere verzoeken

Ze onthulde in een video op TikTok dat ze onlangs ongeveer € 66.000 op één week tijd verdiende met haar bijverdienste. Maar ze krijgt nog andere verzoeken. “Mannen en ook vrouwen willen mijn gedragen bh’s, mijn kousen, mijn haren, zelfs mijn badwater!” Maar voorlopig focust ze zich dus enkel op de schetenbusiness…

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Matto (@stepankamatto)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Matto (@stepankamatto)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.