Man neemt Oekraïense vluchtelinge in huis en dumpt moeder van z’n kinderen

Een Britse man (29) heeft zijn vriendin, met wie hij twee kinderen heeft, na een relatie van tien jaar aan de deur gezet. De reden daarvoor is de 22-jarige Oekraïense vluchtelinge die ze in huis hadden genomen en waar de man al snel gevoelens voor kreeg. Ze doen allebei hun verhaal in The Sun.

Een Britse man (29) heeft zijn vriendin, met wie hij twee kinderen heeft, na een relatie van tien jaar aan de deur gezet. De reden daarvoor is de 22-jarige Oekraïense vluchtelinge die ze in huis hadden genomen en waar de man al snel gevoelens voor kreeg. Ze doen allebei hun verhaal in The sun.

Toen de oorlog in Oekraïne losbarstte, beslisten Tony Garnett (29) en zijn vriendin Lorna (28) uit Engeland om zich kandidaat te stellen om een Oekraïense vluchteling op te vangen. Dat werd Sofiia Karkadym, een 22-jarige vrouw die begin mei bij hen introk.

(lees verder onder de foto)

Tien dagen later al zette Garnett zijn vriendin – waarmee hij twee kinderen heeft – aan de deur, zo vertelt hij in The Sun. “We zijn al snel enorm close geworden. Met haar heb ik een klik die ik nog nooit met iemand gehad heb” zegt Tony.

En ook Soffiia was meteen tot over haar oren verliefd. “Het is allemaal heel snel gegaan. Ik weet dat veel mensen dit niet zullen aanvaarden en boos zijn. Maar als ik toekwam bij hen zag ik meteen dat het niet goed zat tussen Tony en Lorna. We maken nu al volop plannen voor de toekomst!” Wat een sprookje…

(Via Het Nieuwsblad)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.