Becky laat voor één dag al haar tattoos verwijderen en is onherkenbaar

Becky Holt is een dame uit Engeland die nogal een beetje heel veel onder de inkt zit. Ze is blijkbaar de meest getatoeëerde vrouw van heel Groot-Brittanië. Maar nu wilde ze wel eens weten hoe het zou zijn om een dag zonder al die tattoos door het leven te gaan…

Een echte vrouw

En daarom nam ze deel aan het programma Your Face: Confronting Tattoo Prejudice. In dit programma gaan professionele visagisten aan de slag met mensen die veel tattoos hebben en maken ze voor één dag onherkenbaar. Becky’s reactie naar de make-over was er eentje van verbazing: “Het is heel vreemd en ziet er raar uit. Ik zie er nu uit als een echte vrouw.”

Meer zelfzeker

In de video hieronder zie je de reactie van Becky en hoe alles plaatsvond. Becky moest vaststellen dat de mensen op straat plots veel vriendelijker en behulpzamer zijn, precies of dat ze nu niet bang zijn voor haar. “Maar ik geef mijn tattoos echt niet definitief af hoor. Ik voel met de inkt veel beter in mijn vel en meer zelfzeker.” Check hieronder de video en nog wat leuke foto’s van Becky.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Becky Holt (@becky_holt_bolt)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Becky Holt (@becky_holt_bolt)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Becky Holt (@becky_holt_bolt)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Becky Holt (@becky_holt_bolt)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.