Kyle is een verslaafde spermadonor met een absurd aantal ‘kinderen’

Kyle, een 30-jarige Amerikaan, heeft een manier gevonden om de wetgeving op het vlak van spermadonoren te omzeilen. Die wetgeving is per land verschillend, maar er is in de meeste gevallen wel sprake van een maximaal aantal kinderen dat mag verwekt worden door het sperma van dezelfde donor.

Verslaafd

Kyle is verslaafd aan doneren en geeft dat gewoon ook zelf toe. Hij reist nu door Europa om zijn zaad te ‘schenken’ aan dames en koppels die zoekende zijn. De zogenaamde spermabanken laat hij dus links liggen. Kyle heeft zelfs een eigen website uit de grond gestampt. Wat een ‘entrepreneur’!

De statistieken

En wat zeggen Kyle’s ‘statistieken? Wel, momenteel is hij de biologische vader van maar liefst 46 kinderen en zijn er nog 8 onderweg. En hij zegt zelf dat hij nog lang niet wil stoppen! Hieronder zie je een reportage over Kyle van een tijdje geleden, toen hij ‘nog maar’ 36 kinderen had verwekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.