OMG

Jongeman ontdoet zichzelf van z’n kroonjuwelen met keukenmes. “Wilde een nullo zijn.”

Trent Gates is een 23-jarige IT’er uit de Verenigde Staten die onlangs bekend heeft dat hij iets, euh… bizar deed op 16-jarige leeftijd. Hij castreerde namelijk zichzelf met een scherp keukenmes! Ja, hallo…!! Waarom dan wel? Omdat hij een ‘nullo’ wil zijn, dat betekent een man  wiens genitaliën zijn verwijderd.

Onder bewaking

Gates deed het in twee keer. De eerste ‘operatie’ voerde hij uit in 2017. Hij verwijderde zijn ‘willy’ in zijn appartement met een mes ontsmet in alcohol en ijswater. Daarna was het de beurt aan zijn testikels, waarvan hij zich ontdeed in een hotelkamer onder ‘bewaking’ van een vriend, die eventueel een ambulance kon bellen.

(lees verder onder de foto)

Na zijn twee doe-het-zelf ingrepen bood Gates zich telkens aan bij een hospitaal waar hij de nodige zorgen kreeg. Ook op mentaal vlak, want hij moest er telkens praten met een psychiater. “De wonde waar ik m’n ballen verwijderde, had een maand nodig om te genezen. Het gapende gat waar eens mijn penis zat, had slechts drie weken nodig”, zegt Gates.

Diepvriezer

Plassen doet de 23-jarige nu via een catheter en seks met zijn vriend gaat nog opperbest. Hij beweert zelfs dat zijn orgasmes nu ‘een stuk krachtiger zijn’. Gates vertelt ook nog een leuke anekdote:  “Toen ik mijn penis afsneed, bewaarde ik die in de diepvriezer. Op een dag smeet mijn moeder hem weg. Ze weigert nog altijd te zeggen waarom ze dat deed.” 

(Bron: Clint.be)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.