Dit aparte koppel heeft een bijzondere baasje-poes relatie

Op deze aardbol lopen er ontzettend veel ‘speciale’ mensen rond. Eentje daarvan is de 23-jarige Abigail. Hoewel we haar vriend Adam ook wel bijzonder mogen noemen. Abigail en Adam zijn een koppel en ze hebben een poes. Nu ja, eigenlijk meer dan één, want Abigail voelt zich namelijk ook een kat en gedraagt zich ook zo…

Het baasje en de kat

Wanneer je naar Abigail kijkt, weet je meteen hoe laat het is. Dit is een poes, kattenoren inclusief. En als je ziet wat ze doet, dan weet je het helemaal. In een kattenmand zitten bijvoorbeeld, allemaal heel normaal voor Abigail. Het koppel is ongeveer anderhalf jaar samen en ondertussen ziet Adam het helemaal zitten met zijn ‘poes’. Hij is het baasje, zij de kat, die flink luistert.

Aseksueel

Abigail bestempelt zichzelf als ‘aseksueel’, maar dit betekent niet dat Adam altijd op zijn kin moet kloppen. Er gebeurt nog wel iets in de slaapkamer, maar Abigail voelt zich gewoon op een andere manier aangetrokken tot mensen. Wat wij ons nu vooral afvragen, is of dat Abigail ook negen levens heeft…!? Hieronder een video waarin je meer te weten komt over het aparte koppel.

Dit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.