Wanneer je vriendin je betrapt op vreemdgaan aan het zwembad op Ibiza…

Een koppel was met vakantie in Egypte toen mevrouw ontdekte dat meneer haar bedrogen had. Dat deed hij niet in het land van de farao’s zelf, maar tijdens een trip met enkele maten op Ibiza. De vrouw was furieus!

Een vriendin van het koppel die mee op vakantie was, filmde het hele gebeuren. Je ziet de dame die bedrogen werd met de bagage van haar vriend naar het zwembad lopen. Daarna kiepert ze alles in het water!

Je hoort de vrouw die filmt nog zeggen: “Ze heeft je koffer.”  De man roept: “Ik hoop dat ze je er uit gooien, dikke trut!” Gezellig sfeertje daar! Volgens onze info is het koppel ondertussen uit elkaar. De video werd al meer dan 250.000 keer bekeken en heeft als titel: ‘Dit gebeurt wanneer je op Ibiza betrapt wordt op vreemdgaan.’ Bekijk hieronder het filmpje:

 

@chelsc123 This is what happens when you get caught out for cheating in ibiza 🤣 #foryoupage #cheat #ibiza #cunt #fyp ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.