Vrouw neemt heerlijk wraak op man die naar café gaat en haar om boodschappen stuurt

Georgina, een Engelse moeder van drie, postte onlangs een video op haar TikTok account die in geen tijd viraal ging. Ze vertelde hoe ze op een heerlijke manier wraak had genomen op haar vriend. Die was op café getrokken om naar de voetbal te gaan kijken. Hij gaf zijn bankkaart aan Georgina en vroeg haar om ondertussen al boodschappen te gaan doen. Maar dat was buiten de waard gerekend…

Georgina nam de bankkaart aan, maar ze ging echter niet naar de supermarkt. Ze trok naar een… wellnesscenter. Daar liet ze zich eens goed in de watten leggen op kosten van manlief. Ze werd in de spa een paar keer gebeld door haar vriend, maar antwoordde niet. “Als hij op café zit en ik stuur hem een bericht, dan antwoordt hij ook nooit of heel kort. Dit is van hetzelfde laken een broek!” zegt Georgina.

Hoewel het koppel nadien de humor van dit alles kon inzien, waren er toch een paar scherpe commentaren op de video. “Ga meteen bij die kerel weg!” schreef iemand. Of : “Kan je geen upgrade van je man krijgen?” Nog iemand anders zei: “Je verdient beter meid!” Maar Georgina antwoordde dat zij en haar lief heel gelukkig zijn samen. Ze zal wel vanaf nu iets meer naar de wellness gaan!

 

@georgiandthegirls Feeling like an absolute QUEEN 👸 #payback #marriedlife #spaday #storyofmylife #mumlife #mumsoftiktok ♬ original sound – Georgina

@georgiandthegirls Context- he got in at 6am after promising he’d be back straight after the football 🤷🏻‍♀️ #queen #spaday #treatmyself #mumsoftiktok #sahm #workingmom #tiredmom ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

@georgiandthegirls Here’s what you’ve all been waiting for 🤣 #part2 ♬ original sound – Georgina

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.