Moeder van zes leert haar kinderen vloeken en ze legt uit waarom

Moeder van zes en motivatiecoach Chauvon Landry heeft onlangs onthuld dat ze haar koters leert vloeken. Niet echt alledaags, maar Chauvon heeft daar een klaar en duidelijke uitleg voor…

Ouders leren hun kids allerlei ‘tactieken’ om zichzelf veilig te houden, bijvoorbeeld wanneer ze in aanraking komen met mensen die minder goede bedoelingen hebben. Chauvon heeft een tip om hen in zulke gevallen te helpen: “Leer ze vloeken!” Ze hoopt wel dat haar kinderen deze tactiek nooit zullen moeten toepassen.

Alarmbellen

“Ik leer hen dat als iemand ze probeert te ontvoeren of ander kwaad aan te doen, ze niet gewoon moeten schreeuwen. Ze moeten vloeken! In een speeltuin bijvoorbeeld zal niemand opkijken als een kind roept. Maar als het vloekt gaan er wel alarmbellen af.”

Andere ouders gaven commentaar op de video die Chauvon postte op TikTok. “Perfect advies. Ik ga dit zeker doen” schreef iemand. Iemand anders zei: “Dit is goed. Hopelijk hoeven ze dit inderdaad nooit te doen.” Ten slotte grapte een ouder: “Mijn kinderen zitten te wachten op de dag dat ik ze zeg dat ze mogen vloeken!”

 

@thelandryfamily504 Class is in session PLEASE SHARE !!! #Parentingtip #Parentingtip ♬ original sound – The Landry’s

Plaats een reactie