FUN

Baby olifant die bed van verzorger wil stelen verovert het internet

Een baby olifant werd gefilmd toen hij de luchtmatras van zijn verzorger wilde stelen. Het filmpje gat snoeihard viraal op Twitter.

De kleine olifant ontsnapt uit zijn verblijf en begint tegen de verzorger te duwen die een dutje aan het doen is op de matras. De olifant doet hard zijn best om de verzorger er af te krijgen en zijn plaats in te pikken. Uiteindelijk krijgt het dier zijn zin en mag het samen met de verzorger op de matras liggen.

De video, die op Twitter gepost werd door Indian Forest Service Officer, Dr. Samrat Gowda, kreeg ondertussen al duizenden likes. Als caption staat erbij: ‘Hey! Dat is mijn bed. Sta op.” Bekijk het grappige filmpje hieronder:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.