Het nieuwe pareltje van het genie achter La Casa de Papel

White Lines is een spannende actieserie van de hand en het brein van de bedenker van de hitserie La Casa de Papel. Netflix dropte een trailer waarbij je al op het puntje van je stoel gaat zitten. Het verhaal gaat over een beroemde Engelse dj die spoorloos verdwijnt op Ibiza en wiens lichaam twintig jaar later wordt teruggevonden. Zijn zus is er op uit om de waarheid achter zijn dood te achterhalen. Ze ontdekt op het feesteiland een wereld van leugens en bedrog. De perfecte fissawereld blijkt uiteindelijk niet zo perfect te zijn. Heel spannend allemaal, maar we moeten nog even tot 15 mei geduld hebben voor we de serie kunnen kijken op Netflix. Hieronder alvast de trailer om een beetje op te warmen.

Check zeker ook dit artikel eens: Grote man achter Sons of Anarchy komt met groot nieuws

Plaats een reactie