Grote man achter Sons of Anarchy komt met groot nieuws

De laatste aflevering van Sons of Anarchy verscheen vijf jaar geleden. De fans hunkerens sindsdien naar een vervolg op de populaire serie. Er is wel de spin-off ‘Mayans Mc’, maar wij willen de real stuff! Hoe gaat het verhaal verder? Een antwoord lijkt in de toekomst te zullen komen, wan de grote pief achter de serie, Kurt Sutter, heeft  bekendgemaakt dat hij een vervolg wil maken op de serie. Hij onthulde zijn plannen via Facebook en Twitter. Hij heeft het over een vervolg genaamd Sam Crow, dat zal draaien rond Abel, de zoon van Jax.

Een prequel en een sequel

Maar Sutter vertelt ook dat het ganse verhaal eigenlijk uit vier series zou moeten bestaan: Sons of Anarchy, Mayans MC, Sam Crow en een miniserie genaamd First Nine. Of dit alles er daadwerkelijk ook gaat komen, is nog de vraag. Maar hoop doet leven.  Kurt Sutter geeft aan dat hij op dit moment niet in kan gaan op zijn huidige situatie met Fox.  Tot dan moeten we het doen met het origineel, waarvan alle afleveringen op Netflix staan. Mayans MC is helaas enkel te streamen via Hulu.

 

Plaats een reactie