IMDb heeft nieuws over seizoen 3 van populaire Netflix-serie ‘Dark’

Het derde seizoen van de sci-fi Duitse Netflix-serie, Dark, die overal ter wereld populair is, zou volgens een update op de IMDb-pagina’s in juni 2020 op Netflix kunnen komen. De ‘mind-bending’ en extreem intelligente misdaad sci-fi serie heeft een enorme en trouwe fanbase voortgebracht. De serie vraagt wel je volledige aandacht terwijl ze zich door verschillende tijdlijnen kronkelt.  De ‘familiesaga’ speelt zich af in Duitsland en omspant meerdere tijdlijnen (denk aan The Witcher tijdlijnen maar dan nog ingewikkelder) en de primaire aanleiding voor de serie is de verdwijning van twee jonge kinderen. Het kijken vereist waarschijnlijk een pen en papier aan je zijde om de verschillende tijdlijnen bij te houden en je eigen stamboom te tekenen. Van in het begin werd gezegd dat het om een trilogie ging, die in 2020 zou worden afgesloten.

(lees verder onder de video; opgelet deze bevat spoilers!)

Wanneer zal seizoen 3 op Netflix verschijnen?

Fans van de serie weten dat 2020 een belangrijke rol speelt in de tijdlijn van de serie, waarbij juni 2020 specifiek de maand is waarin de apocalyps plaatsvindt, die lijkt samen te vallen met het moment waarop seizoen 3 op Netflix wordt uitgebracht. Dat is ook wat er op de IMDb-pagina van de serie staat vermeld. Zoals bij alle Netflix Originals (behalve in zeldzame gevallen) zullen alle afleveringen op dezelfde dag gedropt worden.

(lees verder onder de foto)

Dit alles is nog niet officieel bevestigd, maar gezien de datum in het verhaal, is het meer dan waarschijnlijk dat het zo zal gebeuren. Het filmen is ook al lange tijd geleden voltooid. Voor zij die de eerste twee seizoenen nog niet keken, zetten we hieronder de trailer van seizoen 1. Het is zeker de moeite waard!

Check zeker ook eens dit artikel: Netflix bestelt nieuwe Koreaanse zombieserie ‘All of Us Are Dead’

Geef een reactie