Netflix bestelt nieuwe Koreaanse zombieserie ‘All of Us Are Dead’

Netflix heeft al ongelooflijk veel succes geboekt met zijn zombie-serie Kingdom. De streamingdienst duikt nu nog dieper de zombiewereld in met een nieuwe Originals-serie, ‘All Of Us Are Dead’. De serie is gebaseerd op de populaire horror webtoon ‘Now At Our School’, geschreven door Chun Sung-il.

(lees verder onder de foto)

De regietaken zijn verdeeld tussen Lee JQ en Kim-Nam-Su. JTBC Studios zal, in samenwerking met Film Monster, de serie produceren. ‘All Of Us Are Dead’ is de tweede door Netflix bestelde Koreaanse zombie-serie, en wordt de vijfde zombie-serie in totaal die door de streamingdienst is besteld.

Wanneer komt ‘All of Us Are Death’ op Netflix?

Volgens sommige bronnen kunnen we All Of Us Are Dead misschien al in december 2020 op Netflix zien. Maar waarschijnlijk zal het eerder 2021 worden, ook gezien de huidige coronatoestanden.

Of ‘All Of Us Are Dead’ meer dan één seizoen krijgt, hangt volledig af van de populariteit van de serie. K-Drama’s zijn op dit moment erg populair, en zombies blijven tot op de dag van vandaag populair, dus we voorzien niet dat de serie een gebrek aan kijkers zal hebben.

Een ding om rekening mee te houden is het bronmateriaal. We verwachten niet dat de serie de webtoon paneel per paneel zal beslaan, maar er zijn nog steeds 130 hoofdstukken voor de schrijvers om materiaal en inspiratie van op te doen. Met zoveel verhaallijnen die voor hen beschikbaar zijn, verwachten we ten minste twee seizoenen van ‘All Of Us Are Dead’.

Check zeker ook eens dit artikel: Hoeveel uren en dagen heb je al Netflix gekeken? Ontdek het hier!

Plaats een reactie