Netflix hacks die je moét kennen! (deel 2)

Als jij van Netflix houdt, is het heel belangrijk om dit artikel te lezen. We hebben namelijk enkele Netflix hacks voor je op een rijtje gezet om het serie/film kijken nóg makkelijker en aangenamer te maken. Dus lees vooral even verder. Pas wel op, want dit maakt het verlaten van je geliefde Netflix series nog net even wat moeilijker! Vandaag deze 5 hacks:

1. Download Helium

Kom jij tijd tekort voor het maken van je essay maar móét je echt de laatste aflevering van Pretty Little Liars zien? Download dan Helium waardoor je als een pro kunt multitasken! Download het hier

2. Wees slimmer dan Netflix

Helaas zijn er series en films die je in België en Nederland niet kunt bekijken. Maar daar is een oplossing voor! Door simpelweg je taal te veranderen in het Engels kun je al wat meer Britse series zien, maar het kan nog beter. Gebruik de gratis site Hola om de restricties te omzeilen! Of kies voor de betaalde versie Media Hint.

3. Zet autoplay uit

In de instellingen kun je de autoplay functie uitzetten zodat de volgende aflevering niet meteen begint af te spelen. Waarom je dit zou willen? Misschien is je verslaving een beetje uit de hand gelopen en kun je echt niet meer van je laptop vandaan komen… 😉

4. Kijk samen met je vrienden

Met behulp van Rabbit kun je samen met je lover, vrienden of familie samen een film kijken over grote afstand.

5. Houd het aanbod goed in de gaten

Eerder een advies dan een hack, maar wel belangrijk en vaak over het hoofd gezien. Check regelmatig op gespecialiseerde sites het aanbod: wat komt en wat gaat weg. Maak zelf een lijstje of voeg toe in je lijst op Netflix. Zo kom je voor geen verrassingen te staan.

Lees zeker ook eens de eerste vijf tips na: Netflix hacks die je moét kennen! (deel 1)

 

Plaats een reactie