Netflix hacks die je moét kennen! (deel 1)

Als jij van Netflix houdt, is het heel belangrijk om dit artikel te lezen. We hebben namelijk enkele Netflix hacks voor je op een rijtje gezet om het serie/film kijken nóg makkelijker en aangenamer te maken. Dus lees vooral even verder. Pas wel op, want dit maakt het verlaten van je geliefde Netflix series nog net even wat moeilijker! Vandaag deze 5 hacks:

1. Play, pauzeer en zet de film op full screen met je toetsenbord

F = full screen
M = mute
Page up = play
Page down = pauze
Pijltje omhoog = geluid harder
Pijltje omlaag = geluid zachter
Enter = Play/pauze
Shift + pijltje naar links = terugspoelen
Shift + pijltje naar rechts = vooruitspoelen
Esc = exit full screen 

Geen muis nodig dus!

2. Speel Netflix roulette

Een leuke manier om nieuwe series en films te vinden is Netflix Roulette. Met behulp van deze roulette hoef jij geen duizenden series te doorzoeken. Je kan ook allerlei zoekopties invullen om het iets meer specifiek te maken.

3. Verander de ondertiteling

Misschien kijk jij wel veel liever naar gele ondertitels dan witte. Je kunt de kleur en het lettertype van je ondertiteling heel makkelijk veranderen bij de instellingen van Netflix. Je kan zelfs schaduweffecten kiezen en de grootte van de letters aanpassen. Je hoeft alleen maar naar je account te gaan en daar kun je de instellingen van de ondertiteling veranderen.

4. Gebruik Netflix Enhancer

Met behulp van Netflix Enhancer ben je goed voorbereid voordat je series/films gaat kijken. Je kunt ratings bekijken van Rotten Tomatoes, maar ook IMDb profielen en trailers van alles op Netflix zien. Super handig dus!

5. Kijk naar Netflix op gekke tijdstippen

Als jij diep in de nacht of heel vroeg in de ochtend je Netflix series kijkt is de kwaliteit beter en laadt alles sneller. Klinkt raar, maar blijkbaar werkt het wel omdat er dan minder mensen op het internet zitten. Dus in plaats van party all night, Netflix all night?

Check zeker ook dit artikel eens: Netflix Topper: Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness

Plaats een reactie