Wat als… je collega tijdens een videocall in zijn broek k*kt?

Wat als… je collega tijdens een videocall in zijn broek k*kt?

Het coronavirus houdt ons in ons kot, ook wat werken betreft. Telewerken is iets wat menig medeburger dezer dagen doet. Bij de ene gaat dat natuurlijk iets vlotter dan bij de andere. De ene heeft een bureau ter beschikking, terwijl de andere het aan de keukentafel moet doen, inclusief spelende en joelende kids op de achtergrond. Blogger Pieterjan Blondeel werkt ook thuis en deed op zijn blog een opvallend verhaal over zijn thuiswerk.

“En toen kakte mijn nieuwe collega los in zijn broek tijdens een videocall.”

Hier een uitreksel uit de gewoonweg schitterende blog van Pieterjan, die ondertussen viraal ging: “De lunch in de bedrijfskantine verloopt soms chaotisch. Een collega morst continu en lijkt daar heel veel plezier in te hebben. Een andere collega ligt languit in een ligstoel te kwijlen. Misschien voelt hij zich schuldig. Want tijdens die videocall net voor de lunch kakte hij los in zijn broek terwijl hij naast mij zat. Zoiets had ik nog nooit voor gehad. Maar dat kan aan mijn onervarenheid liggen natuurlijk.”

De collega’s zijn natuurlijk geen échte collega’s, maar wie ze dan wel zijn, ontdek je in de blog van Pieterjan. Lees hem hier.

Meer miserie op het werk…

De werkplek is een plaats waar in principe alles vlekkeloos zou moeten verlopen, maar niets is minder waar. De video hieronder is daar het ultieme bewijs  van…

 

Check zeker ook dit filmpje eens: Medewerker zwembad legt doodsbange kindjes tussen zijn sandwich

 

Plaats een reactie