Man springt van cruiseschip in zee en betaalt een heel dure prijs

Man springt van cruiseschip in zee en betaalt een heel dure prijs

De heren uit het onderstaande filmpje besloten om op een cruise te gaan. En blijkbaar was er op dat schip ook heel veel drank aanwezig, die de mannen rijkelijk naar binnen werkten. Een van hen dacht dat zijn moment de gloire gekomen was en besloot om van het schip te springen. En dat vanaf een hoogte van meer dan 30 meter!

(lees verder onder de video)

 Waaghals betaalt dure prijs voor zijn stunt op de cruise

De rederij van de cruise – Royal Caribbean International – kon allesbehalve lachen met de stunt. Ze beslisten dat de man een levenslange ban krijgt en dus niet meer welkom is op hun schepen. Hij postte een filmpje van zijn actie op Instagram waardoor de halve wereld het gezien heeft en hij waarschijnlijk ook niet meer welkom is op andere cruises. Was dat het dan waard!?

Nog meer gekken die in het water springen

De social media staat vol met gekkies die waaghalzerij uithalen en overal ter wereld in het water springen. En natuurlijk loopt dat niet altijd goed af. Check deze video maar eens!

Check zeker ook dit filmpje eens: Uber-chauffeur zit opgescheept met dronken dame die wel heel veel goesting heeft

Plaats een reactie