Brit loopt een marathon… in quarantaine in zijn tuin!

Brit loopt een marathon… in quarantaine in zijn tuin!

Thuis vastzitten in isolatie weerhield een Britse man er niet van om… een marathon te lopen!  James Campbell, een voormalige professionele speerwerper, bracht zijn 32ste verjaardag op woensdag door met het doen van 6-meter (20 voet) shuttles van het ene eind van zijn kleine achtertuin naar het andere. Hij deed dit na de belofte om een marathon te lopen als een van zijn Twitter-berichten 10.000 retweets ontving.

(lees verder onder de video)

Voor het goede doel

Tegen de tijd dat Campbell de marathon in iets meer dan vijf uur had voltooid, had hij meer dan 18.000 pond ($22.000) voor de Britse Nationale Gezondheidsdienst verzameld om te helpen bij de bestrijding van de coronaviruspandemie. Zijn marathon werd gelivestreamd en de buren staken hun hoofd over het hek van de achtertuin om Campbell aan te moedigen. Hij doorkruiste ongeveer 7.000 keer zijn tuin om 42,2 kilometer (26,2 mijl) te bereiken.

Check zeker ook dit artikel eens: Wat als… je collega tijdens een videocall in zijn broek k*kt?

 

Plaats een reactie