Met deze tips overleeft jouw relatie zeker en vast de lockdown

Met deze tips overleeft jouw relatie zeker en vast de lockdown

We mogen al en nog een tijdje ons kot niet uit en dat is een situatie die we niet gewoon zijn. Het kan zelfs een serieuze uitdaging zijn voor jouw relatie. Het kan twee richtingen uitgaan met quarantaine: of jullie vliegen elkaar na een tijdje in de haren, of binnen 9 maand spreken we van een nieuwe babyboom. Deze tips geven je relatie alvast een duw in de juiste richting!

Maak duidelijk afspraken binnen je relatie

Wie doet wat? Maak daar duidelijke afspraken over en verdeel de taken op een eerlijke manier. Alle klusjes die gedaan worden door één iemand en de ander die voor tv hangt, dat kan natuurlijk niet en is nefast voor jullie relatie.

Werken = elkaar gerust laten

Er wordt in deze coronatijden veel thuis gewerkt. Maar werken is werken, en niets anders. Op het werk wil je ook niet dat je elke tien minuten lastig wordt gevallen.

Vergeet de familie en de vrienden niet

Iedereen zit in hetzelfde schuitje! Bel, skype of chat er op los met familie en vrienden. Sociale contacten kunnen ook zonder dat je elkaar fysiek ontmoet. En geloof ons, ook voor je eigen relatie is het goed.

Een beetje ‘me time’ kan geen kwaad

Zelfs in quarantaine kan het best zijn dat jij of je partner wat tijd alleen nodig hebt. Gun elkaar dat momentje van ‘me time’ dan ook. Altijd op elkaars lip zitten is ook niet goed.

Speel eens een spel

Godganse dagen voor tv hangen… Op een dag heb je het wel even gehad. Een gezelschapsspel of samen gamen kan eens deugd doen. En misschien moet je in je relatie elkaar ook eens een challenge geven… Tien minuten zwijgen of zo! Haha!

En natuurlijk elke dag… ge weet wel!

Laat die babyboom maar komen!

 

– Eens goed lachen met de beste funny filmpjes? Klik / tik hier

– Het  laatste nieuws online en actualiteit: klik / tik hier

Met deze tips overleeft jouw relatie zeker en vast de lockdown

 

( Bron: Q-music )

Plaats een reactie