5 Scandinavische top series die je kan streamen op Netflix

Series online kijken en streamen: 5 Scandinavische top series die je kan streamen op Netflix

Nu dat we met zijn allen veel meer tijd binnen doorbrengen, gaan we massaal een serie of film streamen. Maar een serie of film online kijken, begint bij een serie of film zoeken. En dat is niet altijd even simpel! Wij helpen je graag even op weg en brengen je ook steeds het laatste nieuws over Netflix.

Scandinavische series online kijken en streamen: 5 toppers!

De Scandinavische series en films hebben iets speciaal, dat zal iedereen beamen. Wat het net is, is moeilijk te bepalen, maar ze kluisteren je vaak voor het scherm. Een Scandinavische serie of film zoeken op Netflix, daar helpen we jullie graag bij. Hieronder 5 topseries die je zeker moet kijken!

Kalifat

Een dreigende aanslag door IS in Zweden verbindt de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.

Blodtur

In deze heerlijk macabere horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.

Brot

Een rechercheur uit Oslo met een pijnlijk verleden gaat terug naar IJsland om een agent te helpen zoeken naar een seriemoordenaar gelinkt aan een mysterieuze foto.

Wisting

Detective Wisting staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière als een seriemoordenaar zijn stadje bedreigt en gebeurtenissen uit het verleden hem achtervolgen.

Ragnarok

De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden.

– Wil je eens goed lachen en funny filmpjes kijken, die vind je hier

– Of liever wat funny foto’s? Die vind je hier

Plaats een reactie