Wat mogen we verwachten van de Netflix-topper ‘Kingdom’ seizoen 3?

We moeten eerlijk zijn: we wachten nog steeds op Netflix om te bevestigen dat er een derde seizoen van de Koreaanse topserie ‘Kingdom’ komt, maar dat houdt ons niet tegen om te speculeren over wat we kunnen verwachten van seizoen 3.

Kingdom is een Netflix Original geschreven door Kim Eun-hee. De serie is gebaseerd op het boek ‘Land of the Gods’, dat ook door Kim Eun-hee is geschreven. De horrorserie was voor het eerst te zien in 2019 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire niet-Engelse titels die op Netflix te streamen zijn. Hieronder een trailer…

Op het moment van schrijven is het voor Netflix nog veel te vroeg om een derde seizoen van Kingdom aan te kondigen. Hoe dan ook, we hebben er 99,9% vertrouwen in dat de serie zal worden vernieuwd voor een derde seizoen. De epische finale kondig het eigenlijk al een beetje aan…

*spoiler alert seizoen 2*

7 jaar en drie maanden nadat prins Chang zijn dood in scène had gezet, bleek dat de verrijzenisplant in heel Korea groeide en dat een mysterieuze verkoper hem aan het gewone volk had verkocht. In het noorden van het land – dat tot dusver gespaard bleef – bleek een dorp besmet te zijn. Prins Chang heeft niet veel getrainde strijders aan zijn zijde en het is dus zeer waarschijnlijk dat hij zich uit het noorden moet terugtrekkken. Geen mankracht om zombies te doden, betekent dus waarschijnlijk een nieuwe grote uitbraak!

Ook de nieuwe, jonge Prins werd niet gespaard van het virus. Een soort van worm neemt zijn brein over en wat zal dat met hem doen? Wij vermoeden dat hij zal veranderen in een nieuwe, slimmere soort zombie. Maar dat is slechts speculatie…

We houden jullie op de hoogte van alle mogelijk nieuws rond seizoen 3 van Kingdom!

Plaats een reactie