De beste vrouwenparfums volgens mannen: dit zijn de 8 toppers

Met enkel al een goede geur zou je heel ver komen in het verleiden van het andere geslacht. We staan er vaak niet bij stil, maar geur is namelijk één van de belangrijkste zaken qua aantrekkingskracht. Veel vrouwen gebruiken dagelijks parfum, maar gebruiken ze wel de juiste geur…? Met andere woorden, wat zijn de beste vrouwenparfums?

Wat vinden mannen de beste vrouwenparfums?

Vrouwen hebben zelf natuurlijk een bepaalde voorkeur, maar wat vinden heren nu de beste vrouwenparfums? Een vraag waar we nu een antwoord op weten. Steekproefgewijs vroeg een grote mannenwebsite aan hun lezers welk geurtje zij nu eigenlijk verkiezen bij een vrouw.  Duizenden mannen gaven hun mening in deze poll en hieronder zie je de resultaten. De geuren zijn behoorlijk uiteenlopend. 

1. Libre – Yves Saint Laurent

Libre Eau de Parfum, een parfum voor vrouwen van Yves Saint Laurent Beauté. Het parfum van de intense, vurige vrouw die zich door haar wildste instincten laat leiden. Een vrije vrouw.
Een parfum als een schreeuw naar vrijheid. De vrijheid om alles intens te beleven. De iconische structuur van Libre die gebaseerd is op een spanning tussen lavendel uit Frankrijk en oranjebloesem uit Marokko, wordt op een nog sensuelere en zinnelijkere manier geïnterpreteerd, waar de vurige orchidee toegevoegd is.

De beste vrouwenparfums

2. La Vie est Belle – Lancôme

Lancôme La vie est belle is een geur met de meest zeldzame en zuivere, natuurlijke ingrediënten. De pure extracten van iris, Arabische jasmijn en oranjebloesem vormen de hartnoten, peer en zwarte bes als topnoot geven het parfum haar zoete geur, terwijl patchoeli, praline en vanille zorgen voor de diepere basisnoot. Dit parfum mag je zeker bij de beste vrouwenparfums rekenen.

De beste vrouwenparfums

3. Fame – Paco Rabanne

Een glamoureuze avond in Parijs, een magnetische aantrekkingskracht met verleidelijk jasmijn en betoverende wierook. Het FAME eau de parfum, het intense nieuwe houtachtige chypre-parfum van Paco Rabanne, nodigt uit om je vrouwelijke, glamoureuze kant te omarmen. Een nacht in de stad van de liefde. Achter je ligt een spoor van gebroken harten en een heerlijke geur van jasmijn, wierook en muskus. Hoe kun je een geur weerstaan ​​die even sensueel als hypnotiserend is, waarvan de magnetische uitstraling zowel mysterieus als aantrekkelijk is? Een olfactorische statementgeur die een icoon waardig is.

De beste vrouwenparfums

4. My Way – Giorgio Armani

My Way Intense is een uitnodiging tot zelfontdekking, betekenisvolle ontmoetingen en intense ervaringen. Het versterkte bloemige karakter op een verslavende houtbasis is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De geur begint met heldere noten van oranjebloesem uit Egypte. Het nieuwe intense hart van tuberoos uit India geeft de bloemensignatuur een crèmig en fluwelig facet. In de basis zorgt de combinatie van sandelhout uit Nieuw-Caledonië en sensuele vanille uit Madagaskar voor een verslavende crèmige twist.

De beste vrouwenparfums

5. Tommy Girl – Tommy Hilfiger

Tommy Girl Eau de Toilette symboliseert de vrijheid en het optimisme van een Amerikaanse roadtrip. De originele en iconische Tommy geur moedigt je aan om elke dag bewust te leven en ieder moment ten goede te keren.

De beste vrouwenparfums

6. Pure Musc – Narciso Rodriguez

PURE MUSC eau de parfum is een levendig en stralend eerbetoon aan de vrouw, met de karakteristieke musk. De puurheid van het heart of muc wordt subliem door een boeket van witte bloemen en wordt op de achtergrond verwarmd door de sensualiteit van kasjmier. Deze uiterst verslavende samenstelling omvat de essentie van de moderne vrouw in haar dualiteit, tussen kracht en kwetsbaarheid. De zeer grafische fles weerspiegelt deze dualiteit tussen de witte en matte lak, een symbool van puurheid en een glanzende zwarte dop, een symbool van kracht.

De beste vrouwenparfums

7. Blossom – Jimmy Choo

Sprankelend en levendig! Jimmy Choo BLOSSOM doet u denken aan de voorbereidingen op een avondje uit met uw beste vriendinnen en het slokje van uw eerste cocktail: de uitbarsting van opwinding voordat het feest begint. Het is een gewaagd nieuw boeket voor spontane jonge vrouwen.

De beste vrouwenparfums

8. The Scent – Hugo Boss

Voel de aantrekkingskracht met BOSS The Scent Le Parfum For Her. Deze intense herinterpretatie van de iconische amberachtige signatuur van BOSS The Scent prikkelt de zintuigen met een akkoord van sinaasappelbloesem en vetiver. Deze geur ontketent een alchemie van onweerstaanbare aantrekkingskracht.

De beste vrouwenparfums

Deal-tip 

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals. 

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier 

(Intropic: Freepik)

Geef een reactie