“Mijn vriend mag het doen met mijn vriendinnen. En daar is één goede reden voor…”

Tegenwoordig lijkt het erop dat er niets beters is dan het met z’n drieën ‘gezellig maken’, althans dat is de mening van velen. En als het ook nog eens helpt om wat geld binnen te halen… Nathan en Bec, beiden 23 en 25 jaar oud, “leven hun droom” dankzij hun ‘pikante’ activiteiten. Het Australische koppel is al vijf jaar samen sinds ze elkaar ontmoetten op de middelbare school. Na de pandemie besloten ze van reizen hun levensdoel te maken.

Nu genieten ze van de vrijheid om te zijn waar ze maar willen zijn, en wakker worden met de meest geweldige uitzichten is ook niet slecht, aldus henzelf. Maar ze geven toe dat ze speciale ‘activiteiten’ uitvoeren om hun droom te verwezenlijken. In een interview met Daily Star zei Nathan: “Ons succes op sociale media begon toen we begonnen aan de reis om Australië te verkennen, en een gemeenschap van gelijkgestemde volgers aantrokken die onze passie deelden.”

Vrijheid van reizen

“De beslissing om gewaagde content te creëren kwam voort uit de wens om anderen te inspireren, hen aan te moedigen hun dromen na te streven en motivatie in zichzelf te vinden. Terwijl we onze reiservaringen deelden, kregen we een grote schare volgers via Bec’s Instagram. Onze overstap naar volwassen platforms ontwikkelde zich organisch, en onze beslissing om zulk een account te beginnen, werd gestimuleerd door de vrijheid van reizen. Een 9-5 baan is echt niets voor ons.”

(lees verder onder de afbeelding)

“Reizen is een dure aangelegenheid”

Tijdens hun reizen merkten ze dat dit geen goedkope aangelegenheid is en dat ze meer geld moesten verdienen om hun droom voort te zetten. Ze wilden financieel vrij zijn om volop van het leven te genieten. “We maken nu pikante tapes… Daar zitten inderdaad ook video’s tussen waar Nathan het doet met enkele van mijn vriendinnen. We verdienen er  ongeveer 300.000 euro per jaar mee, en dat is genoeg om onze reizen te financieren en vastgoed te kopen. We zijn dus goed voorbereid op ons pensioen,” besloot Bec.