“Ik wil een rijke man, maar ik ben te knap én te slim om iemand te vinden”

Een vrouw, Amanda Chance genaamd, vindt het ‘belachelijk’ dat ze geen liefde kan vinden, aangezien ze zichzelf beschouwt als het ’totale pakket’. Amanda, een acquisitiemanager uit Virginia in de VS, heeft meer dan 17.000 volgers op haar Instagram-pagina @achance30. Ondanks haar online populariteit blijkt het moeilijk voor haar te zijn om in het echte leven een date te vinden.

De 32-jarige gelooft dat ze zowel uiterlijk als intelligentie in huis heeft. Desondanks ervaren mannen haar als ‘geïntimideerd’, althans volgens haar eigen zeggen. Ze legde uit: “Mannen worden afgeschrikt door mijn uiterlijk en zelfvertrouwen. Ik heb gehoord dat ik intimiderend overkom, en ze zijn bang om me te benaderen of zelfs gewoon hallo te zeggen.” Bovendien denkt Amanda dat mannen haar beoordelen op haar OnlyFans-carrière.

“Ik ben een geweldige vangst”

Ze vertelde: “Ik ben een geweldige vangst vanwege mijn schoonheid en intelligentie. Ik begrijp niet waarom daten zo moeilijk voor me is. Het is lastig omdat de meeste mannen die ik ontmoet geen gewone mensen zijn. Ik heb geprobeerd te daten, maar ofwel vinden ze het niet leuk dat iedereen me naakt heeft gezien, of ze zijn gewoon fans die in het echte leven niets serieus willen.” Amanda verdient ongeveer 5.000 euro per maand met haar reguliere baan en pikante bijbaan.

Cosmetische ingrepen

Ze investeert een deel van dit geld in cosmetische ingrepen. Ze legde uit: “Ik ben met OnlyFans begonnen omdat ik zoveel geld heb uitgegeven aan het laten bewerken van mijn lichaam en ik wilde mijn investering terugverdienen. Ik heb een buikwandcorrectie ondergaan, twee bilvergrotingen, liposuctie, een borstlift en implantaten. Mijn ex heeft me ook nieuwe borsten cadeau gedaan ter waarde van 12.000 euro.” Ondanks haar inspanningen om er goed uit te zien, heeft Amanda nog niet ‘de ware’ ontmoet.

Specifieke eisen

Ze heeft echter wel specifieke eisen. Het model is op zoek naar een rijke man die haar overlaadt met cadeaus en haar cosmetische ingrepen financiert. Ze zei: “Ik wil een vriendje, maar een rijke! Ze moeten me spullen kopen en betalen voor al mijn dingen. Ik heb sugar daddies gedate en zou dat graag weer doen, en ik wil dat iemand betaalt voor mijn liposuctie. Ik hou ook van sneakers – ik heb meer dan 100 paar – en het zou geweldig zijn om iemand te vinden die me nog meer cadeaus koopt.” Een behoorlijke lijst met eisen!