“Ik ben werkloos, maar heb drie vrouwen die voor me gaan werken. Ik leef in een droom!”

Nick Davis, een vader van twee kinderen, leidt een opmerkelijke levensstijl met niet minder dan drie vrouwen, die allen voltijds werken terwijl hijzelf werkloos is. Is hij een profiteur of een slimme man? De beoordeling laten we aan jullie over.

Vijftien jaar geleden ontmoette Nick zijn eerste vrouw, April, op de universiteit, en negen jaar later voegde hij Jennifer toe aan hun huwelijk. April stemde enthousiast in met de toevoeging van een extra vrouw aan hun relatie “om aan Nicks behoeften te voldoen”, zoals ze uitlegde in het TLC-programma Seeking Sister Wife. Ze verklaarde: “Nick kan veel aan, en dan bedoel ik op veel manieren… Nick is een uitdaging in bed.”

Afzonderlijk intiem met elke vrouw

Het was April zelf die Nick voorstelde aan Jennifer, die toen slechts 19 was. Ze zei: “Het werd me duidelijk dat ze een geweldig persoon was. Ze is heel intelligent, en ik wist dat Nick haar aantrekkelijk zou vinden.” Nick gaf aan graag tussen zijn vrouwen in bed te liggen terwijl ze hem ‘knuffelen’, maar beweerde dat hij afzonderlijk intiem is met elke vrouw. Plotseling dook ook Danielle op, de derde vrouw in het spel, en tot ieders acceptatie.

Huwelijksceremonie

Er vond zelfs een ‘huwelijksceremonie’ plaats waarin Nick zich ‘verbond’ met zijn drie vrouwen. Tijdens dit evenement verklaarde hij: “Ik leef mijn droom.” Danielle deelde zijn vreugde en zei: “Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik zo gelukkig kon zijn. Ik dacht niet dat geluk als dit bestond, totdat ik deze drie mooie mensen vond.” In juni van vorig jaar verwelkomde de familie Davis gezamenlijk hun eerste kind, Vera, terwijl Nick ook een oudere tienerzoon heeft uit een vorige relatie.