Amerikaanse inlichtingenofficier onthult hoeveel aliens op aarde gevangen gehouden worden

Volgens een voormalig Amerikaanse inlichtingenofficier zijn er minstens tien buitenaardse wezens gevangen genomen. David Grusch, een veteraan van de Amerikaanse luchtmacht en voormalig lid van het National Geospatial Intelligence Agency en National Reconnaissance Office, beweert dat ‘piloten’ van buitenaardse ‘voertuigen’ zijn vastgelegd na verschillende UFO-crashes op aarde, waarvan hij beweert dat het aantal ’tientallen’ bedraagt.

Hoewel Grusch melding maakt van enkele ‘interacties’ met mensen, bestaan de meeste buitenaardse wezens volgens hem uit verschillende biologische ‘entiteiten’ waarvan wetenschappers de ‘fysiologie helemaal niet begrijpen’. Hij beweert dat klokkenluiders hem hebben verteld dat ze hebben gewerkt aan geheime projecten gericht op het omgekeerd-engineeren van wrakstukken van neergestorte buitenaardse vaartuigen – en dat er ‘niet-menselijke biologica’ op crashlocaties is gevonden. Deze onthullingen deed hij op de podcast van Joe Rogan.

Joe Rogan

“We begrijpen de fysiologie niet”

Toen Rogan hem vroeg hoeveel biologische entiteiten er waren gevonden, antwoordde Grusch dat er ‘een verscheidenheid aan dingen is, en we een bepaald aantal verschillende dingen hebben’. “Maar het totale aantal van wat met ons op aarde in wisselwerking staat, bedoel ik, niemand weet dat,” voegde hij eraan toe. “Ik praat met mensen die bekend zijn met de biologische analyse en alles. Dus we hebben enig idee, maar geen compleet beeld omdat het is zoals, weet je, je kijkt ernaar… Het is als, nou, ik begrijp de fysiologie helemaal niet, het is zo anders.”

Van waar zijn de aliens afkomstig?

Hoewel hij toegaf geen eerstehandsbewijs van de vaartuigen of lichamen te hebben gezien, beweerde Grusch dat hij uitgebreid had gesproken met tientallen hoge inlichtingen- en militaire functionarissen die naar voren waren gekomen. Hij beweerde dat de Amerikaanse overheid in het bezit was van ‘dubbele cijfers’ aan neergestorte UFO’s, maar kon het exacte aantal niet onthullen. Grusch vertelde Rogan dat het aantal teruggevonden buitenaardse lichamen ‘ook hoog is’. Gevraagd naar hun oorsprong, zei hij: “Niemand die ik sprak, heeft me een specifieke oorsprong verteld. We zouden dat kunnen weten, maar ikzelf weet het alleszins niet.”

Plaats een reactie