Bonnie draagt de broek: “Als m’n man fun wil in bed, moet hij eerst poetsen en koken!”

Bonnie Locket is een uiterst populair model met ongeveer 2 miljoen fans op Instagram en nog meer op TikTok. Uiteraard beheert ze ook op een of andere site een ‘pikant’ account, waarmee ze elke maand tienduizenden euro’s verdient. Nu is ze echter viraal gegaan om een andere reden…

In een interview met Daily Star onthulde ze de details over haar relatie. Volgens de 34-jarige blondine is ze al tien jaar gelukkig samen met haar man. In de loop der jaren hebben ze een unieke regeling ontwikkeld waarbij haar man alleen intiem wordt beloond als hij serieuze huishoudelijke taken uitvoert die door Bonnie worden opgedragen.

“Het begon eerst als een grap, maar dan…”

Bonnie deelde: “Het begon allemaal als een grap. Het is gewoon leuk om hem een beetje te plagen, en ik voel me er goed bij. We doen dit al jaren. In het verleden was het genoeg om gewoon wat ‘vlees’ te laten zien. In ruil daarvoor deed hij dan de afwas. Maar dat is nu niet meer voldoende.” Als de echtgenoot van Bonnie dus intiem wil zijn, moet hij eerst dweilen, stofzuigen, het stof afnemen en de vuilnis buiten zetten.

(lees verder onder de afbeelding)

“Als hij niks doet, krijgt hij niks!”

Als hij dat niet doet, moet hij op de blaren zitten. Bonnie geniet ervan als haar man hard aan het werk gaat, wetende dat zijn beloning zal volgen: “Ik vind het gewoon leuk om hem aan het werk te zien. Dat vind ik echt cool! Het is geen geheim dat ik graag de leiding neem in onze relatie en de touwtjes in handen heb.” Speciaal allemaal, toch?

LEES OOK: WAT KAN JE WERKGEVER ZIEN ALS JE OP HET WERK OP HET INTERNET SURFT? DIT IS HET ANTWOORD…