Man koopt huis van 22.000 euro, maar dan ziet hij het voor het eerst in het echt…

We zijn allemaal wel eens bezweken voor de verleiding van een impulsieve aankoop waar we later spijt van kregen, maar TikToker Jeff, beter bekend als @hittaa_jeff, heeft dit op een epische schaal gedaan. Jeff, een 23-jarige man, is wereldwijd viraal gegaan nadat hij vorige maand daadwerkelijk een huis – ja, een heel huis – bij Amazon heeft gekocht.

Jeff smeekte zijn volgers online ‘om zijn f*****g-kredietkaart af te pakken’, nadat hij maar liefst 24.000 dollar (22.000 euro) had neergeteld voor dit opmerkelijke mobiele huis. Verbijsterd door het feit dat Amazon dergelijke items aanbiedt, bekende hij: “Amazon is echt een gevaarlijke plek, want serieus? Huizen?” Hij gaf toe dat hij er nauwelijks over had nagedacht en het gewoon had gedaan, zonder zelfs te weten waar hij het huis zou neerzetten.

‘Geste’ van Amazon

Jeff deelde vervolgens updates over zijn avontuur, onthullend dat het huis was aangekomen en dat een Amazon-medewerker, die zijn originele video had gezien, hem een ‘geüpgrade’ versie had aangeboden in een andere kleur met extra vierkante meters. Hoewel Jeff blij was met de extra zitplaatsen, bekende hij dat hij nu het huis in opslag moest houden omdat hij nog geen grond had gekocht om het op te plaatsen. Bij het tonen van de binnenkant, bedankte hij Amazon voor de extra zitplaatsen, maar betreurde hij dat ze niet helemaal aan zijn verwachtingen voldeden, en merkte hij op dat de plafonds lager waren dan hij had verwacht.

Airbnb

In een vervolgvideo onthulde Jeff dat hij niet van plan was zelf in het huis te wonen, maar het wilde omtoveren tot een vakantiehuis om te verhuren via Airbnb. Hij heeft al de nodige regelingen getroffen voor elektriciteit en loodgieterswerk en werkt aan het verkrijgen van de vereiste vergunningen om zijn onconventionele investering tot een succesvolle onderneming te maken. Het blijft te hopen dat hij op deze manier zijn investering kan terugverdienen…