“Ik smeekte mijn vrouw om het eens met drie te doen, maar was in shock door wie ze als derde persoon koos”

Een man die zijn vrouw smeekte om een het eens ‘gezellig te maken’ met z’n drieën, deelde online zijn spijt over het feit dat hij die vraag ooit had gesteld. Hij vertelde dat hij zijn vrouw al een tijdje hierom vroeg, maar dat het enige moeite kostte om haar te overtuigen. Toen ze uiteindelijk akkoord ging, besloot hij haar te laten kiezen wie de derde persoon zou zijn. Echter, hij onthulde dat hij geschokt was toen hij ontdekte wie die persoon was.

De echtgenoot deelde zijn verhaal op het populaire anonieme account @Fesshole, waar mensen hun diepste geheimen delen. En zijn verhaal trok zeker de aandacht. Hij schreef: “Na veel aandringen stemde mijn vrouw er mee in, maar stond erop dat ze me verraste met de keuze van de derde persoon. Ik ging ervan uit dat het een van haar vriendinnen van het werk zou zijn, maar schrok toen Pete, onze tuinman, aanbelde.”

“Pete levert zo’n goed werk in de tuin!”

“Ik durfde niet anders dan toestemmen, want ik wilde Pete eigenlijk niet kwijtraken. Hij doet geweldig werk in onze tuin!” voegde hij eraan toe. Sinds het bericht werd gedeeld, is het viraal gegaan. Velen konden het niet helpen om grapjes te maken over de situatie. Zo schreef iemand: “Het ergste was dat Pete net aanklopte om te laten weten dat de grasmaaier gerepareerd moest worden en werd meegesleurd in jullie fantasie. Hij wilde niet weigeren omdat hij het werk nodig heeft.”

(lees verder onder de foto)

“Hij kwam alleen maar voor de factuur…”

Terwijl een ander opmerkte: “Plot twist, Pete kwam alleen langs om de factuur van die maand af te geven, maar ging door omdat het zijn beste klanten zijn.” Een derde reageerde: “Sommige dingen moeten privé blijven, maat.” En een vierde voegde eraan toe: “Pete ploegt regelmatig haar voren, verzorgt haar bloemen en besproeit haar gazon.” Anderen waren verbijsterd over de situatie en iemand vroeg zich af: “Als een koppel het eens is over zoiets, zou dan niet een van de eerste vragen zijn welk geslacht de derde persoon wordt!?”

(Bron: X – Afbeeldingen: Unspash)