“Een man met wie ik date, deed het walgelijkste ooit in bed, en daarna werd het nóg erger”

De meeste mensen die per ongeluk het bed van hun partner, euhm… nat maken, zouden de lakens verschonen, de matras schoonmaken en zich uitgebreid verontschuldigen. Ongelukjes gebeuren immers! Maar het lijkt erop dat deze ene man de memo heeft gemist over hoe je in zo’n situatie moet handelen. Een anonieme vrouw belde naar het Australische radiostation Triple J om haar datingramp te delen, die het einde van hun prille relatie betekende.

Ze vertelde aan de hosts van The Hook Up Podcast, Dee Salmin en Pip Rasmussen, hoe de man zijn kansen verknalde slechts een paar weken na het begin van de relatie. De beller legde uit: “Een man met wie ik slechts een paar weken aan het daten was, plaste in mijn bed tijdens een nacht.” Maar het waren niet de stinkende lakens die ervoor zorgden dat ze haar prille liefde vaarwel zei – het was het feit dat hij er niets aan deed. Ze legde uit dat hij niet opruimde en verwachtte dat zij de rotzooi voor hem zou opruimen.

“Hij noemde mij respectloos”

Als dat geen reden is om iemand te dumpen, dan weten wij het ook niet meer. Maar de laatste druppel kwam toen de vrouw het helemaal had schoongemaakt. Het bleek dat deze kerel meer lef had dan wie dan ook. “Hij verontschuldigde zich niet. Helemaal niets!” vertelde de vrouw verontwaardigd. “En het leek alsof hij gewoon de volgende dag terug zou kunnen komen.” Nog erger, vervolgde de beller: “Toen ik zei dat ik hem niet meer wilde zien omdat ik zijn gedrag zeer respectloos vond, ging hij zelfs in de verdediging. Hij noemde míj respectloos. Kun je dat geloven!?”

Video gaat viraal

“En ik dacht alleen maar: “Dude, je hebt net in mijn bed geplast!” Dee en Pip waren duidelijk geschokt door het ongelooflijke verhaal en konden nauwelijks geloven wat ze hoorden. De vrouw ging toen verder met uitleggen dat de man geïrriteerd was dat ze hem een sms had gestuurd in plaats van hem te bellen om het uit te maken. Dat vond hij respectloos. De video die werd gedeeld op de Instagrampagina van The Hookup kreeg meer dan tienduizend likes en honderden reacties.

(Bron: Clint – Intropic: