Vrouw ontdekt dat haar vriend vreemdgaat en de papegaai zit er voor iets tussen

Het is helaas niet ongebruikelijk dat mensen in een relatie te maken krijgen met overspel, en er zijn verschillende manieren waarop mensen hun partner betrappen op vreemdgaan. Soms betrappen ze hun partner op heterdaad, terwijl andere keren onthullende berichten op de telefoon het overspel aan het licht brengen. Deze vrouw ontdekte echter op een wel heel opmerkelijke manier dat haar vriend vreemdging, en wel dankzij zijn gevleugelde vriend.

Overspel is natuurlijk nooit een goede keuze, maar het is verstandig om er nog eens goed over na te denken als je een huisdier hebt dat erom bekend staat zijn mond (of snavel) voorbij te praten. In dit geval gaat het om een papegaai. Het klinkt misschien als een scène uit een film, maar dit verhaal is echt gebeurd. Een vrouw ontdekte namelijk via de papegaai van haar vriend dat hij vreemdging. De papegaai herhaalde steeds de naam “Jess”, wat duidelijk niet de naam van de vrouw was en ook niet van een bekende. Hierdoor vermoedde ze vrijwel direct dat haar vriend haar bedroog en regelmatig een andere vrouw mee naar huis nam. Toen de papegaai de naam Jess bleef herhalen, werd haar vriend zelfs nerveus en boos toen ze hem vroeg wie Jess was.

“De papegaai bleef de hele avond die naam schreeuwen”

De vrouw deelde haar verhaal op Reddit, waar opmerkelijke verhalen vaak worden gedeeld. Ze beschreef de situatie als een van de vreemdste en meest eigenaardige die ze ooit had meegemaakt. “Stel je voor dat je tijdens een familiebijeenkomst bij de ouders van je vriend constant de naam van een andere vrouw uit zijn papegaai hoort komen,” legde ze uit aan de Reddit-gemeenschap. “De hele avond bleef de papegaai schreeuwen dat hij van een andere vrouw genaamd Jess hield. Toen ik mijn vriend vroeg waar de vogel het over had, lachte hij het weg en noemde het een rare en grappige vogel.”

“Ik heb sindsdien niks meer van hem gehoord”

Vervolgens merkte de vrouw op dat haar vriend nerveus begon te worden en zijn telefoon begon te controleren, die hij zelfs ondersteboven op tafel legde. “Uiteindelijk barstte ik in tranen uit en vroeg ik wie Jess was, waarop hij boos reageerde en zei dat ik me liet beïnvloeden door een vogel.” Zijn ouders probeerden tussenbeide te komen en hen allebei te kalmeren, maar haar vriend werd steeds bozer. “Ik ben uiteindelijk weggegaan en naar huis gegaan zonder hem en heb sindsdien niets meer van hem gehoord.”

Reacties op Reddit

Natuurlijk leverde dit opmerkelijke verhaal veel reacties op. Sommige lezers beweerden dat papegaaien alleen zinnetjes herhalen die ze vaak horen, dus het zou vreemd zijn als de papegaai de naam Jess zou herhalen zonder dat deze vaak werd genoemd. Anderen suggereerden dat Jess misschien een ex-vriendin van de man was, maar vonden het verdacht dat hij niets uitlegde na de confrontatie.

“Als het een ex was, zou hij het kunnen uitleggen of weg kunnen lachen. Het is vreemd dat hij niets heeft uitgelegd,” merkte een andere Redditor op. “Ik dacht eerst dat de vogel misschien een gesprek uit een tv-programma herhaalde, maar je vriend gedroeg zich zeker verdacht. Misschien moet je wat onderzoek doen.” Eén ding is zeker: vertel je diepste geheimen niet in het bijzijn van een papegaai!

(Bron: Reddit – Afbeeldingen: Unsplash)