Advocaten Marco Borsato hebben slecht nieuws over de zanger. Wat is er aan de hand?

De eens zo populaire zanger Marco Borsato wordt momenteel vervolgd voor zedendelicten met een minderjarige, zo besloot het Nederlandse Openbaar Ministerie in september van het vorige jaar. Momenteel wacht de zanger op zijn strafzaak, maar deze kan nog geruime tijd op zich laten wachten.

Volgens de advocaten van Borsato, zoals gemeld aan het Nederlandse magazine Shownieuws, zou de zaak mogelijk pas in 2025 voor de rechter komen. Deze langdurige wachttijd vormt een aanzienlijke mentale belasting voor de zanger, zo delen zijn raadslieden mee. “Marco heeft het mentaal erg zwaar. Hij leeft in isolatie van de buitenwereld. Het lange wachten valt hem erg moeilijk,” wordt gesteld.

Slecht nieuws over Marco Borsato

“Maar anderzijds hecht hij er waarde aan dat het onderzoek grondig en zorgvuldig wordt uitgevoerd, in plaats van overhaast,” wordt vervolgd. In december 2021 werd er aangifte tegen de zanger gedaan. Deze zaak staat volledig los van zijn betrokkenheid bij ‘The Voice of Holland’, waar zijn naam ook ter sprake kwam. Vanwege onvoldoende bewijs wordt de zanger daar echter niet vervolgd.

(Bron: Shownieuws – Intropic: Play 4)