Temptation-Fabrizio is razend en pakt restaurantganger aan die hem slechte review geeft

Het restaurant The Greek in Beringen wordt over het algemeen hoog beoordeeld in de Google-recensies, maar één persoon die Fabrizio Tzinaridis slechts één ster gaf, kreeg een stevige reactie van de realityster. Een zekere Kevin schreef op Google: “Wist niet wie de eigenaar was, wil ik niet bewust steunen.” Fabrizio beschouwt dit als een persoonlijke aanval.

Op Instagram ging hij in de verdediging. “Kevin, Kevin, Kevin”, begint Fabrizio. “Wat me verbijsterd is dat als je een positieve ervaring hebt gehad met lekker eten en een fantastische bediening, waarom je dan voelt dat je een recensie van slechts 1 ster moet achterlaten, alleen omdat je hebt ontdekt dat ik de eigenaar ben. Je hebt me wél gesteund door de rekening te betalen”, merkt Fabrizio op.

Aanval op kok en hele team

Hij vindt het ook ongepast dat de restaurantbezoeker op deze manier de kok en het hele team “aanvalt en onterecht slecht beoordeelt.” Dit is iets wat de ondernemer niet zomaar wil laten passeren. Hieronder kun je de volledige reactie van Fabrizio bekijken: