Koen Wauters in shock na wat Regi doet: “Dit had ik nooit gedacht!”

Deze week wordt de aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’ echt bijzonder, want de centrale artiesten zijn niemand minder dan Koen en Kris Wauters, oftewel Clouseau. Met veruit het meest uitgebreide repertoire van alle artiesten in ‘Liefde Voor Muziek’, hebben ze al veertig jaar lang de ene hit na de andere gemaakt. Hun collega’s hadden dan ook heel wat werk om een nummer uit te kiezen.

K3 heeft gekozen voor ‘Vanbinnen’, maar heeft de boodschap van het lied veranderd. “De originele boodschap is er een die wij als K3 geweldig vinden, namelijk dat iedereen mooi is op zijn eigen manier”, vertelt Hanne Verbruggen. “Wij hebben het letterlijk genomen, dat diep vanbinnen nog altijd de mensen zitten die we ooit hebben verloren. Voor hen zingen we nu dit liedje.” Het is dan ook geen wonder dat het tijdens hun optreden even erg stil wordt.

Koen Wauters in shock na optreden Regi

Het contrast met Regi kan niet groter zijn. Hij brengt een nieuwe versie van ‘Ik wil niet dat je weggaat’, en doet dat zoals we van hem verwachten. Het is een ‘100% volle gas Regi’-versie die Koen en Kris Wauters compleet verrast. “Ik ben in shock! Ik ben gewoon in shock!”, reageert Koen met open mond. “Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk was.”

(Intropic: Screen grab YouTube)